TopŠtudent se predstavi mednarodni javnosti v Beogradu

Nazaj na Prispevki

TopŠtudent se predstavi mednarodni javnosti v Beogradu

Čas branja: 3 minute

Ekipa TopŠtudent se je prejšnji teden, na povabilo nevladne organizacija AFA, udeležila Tedna inovacij (Innovation Week) v Beogradu. Večdnevno izobraževalno izkušnjo s področja blockchaina je seveda spremljala tudi obilica zabave in raziskovanje mesta. Siniša Dagary je predstavil blockchain projekt Sacret Life. Poslanstvo, vizijo in delovanje TopŠtudenta pa je na konferenci predstavila vodja programa Nataša Progar.

Po vožnji iz Ljubljane, preko sonca in močnih nalivov, smo ob 19h v ponedeljek prišli v Beograd. Po namestitvi v apartmajih v samem jedru mesta smo se odpravili na večerni obhod in spoznali par prijetnih lokalov in restavracij. Tekom naslednjih dni pa smo doživeli marsikaj zanimivega.

1. Naše dejavnosti smo predstavili mednarodni javnosti

V izbranem okolju smo predstavili naš program pred ministri, ambasadorji in podjetniki ter naleteli na bučen in pozitiven odziv. Predvsem je navdušenje požel obseg programa Topštudent ter način izvajanja dejavnosti, saj udeleženci pri nas dobijo znanje, ki ga lahko takoj naslednji dan nezavedno uporabijo v praksi in smo v tem pri svojem delu unikatni. Po predstavitvi so se spletla tudi številna nova poznanstva, padale pa so tudi ideje o sodelovanju.

2. Odprli smo podružnico v Beogradu

Slovenskemu delu tima Topštudent se je pridružil še beograjski del, ki že skrbi za izobraževanje mladih in mladih po srcu ter razvija program in filozofijo na srbskem trgu. Prav tako kot ljubljanski so tudi beograjski prostori prostorni, prežeti s pozitivno energijo novih idej in sodelovanja.

3. Naša vizija dosega vedno več ljudi

Mladi in mladi po srcu pri nas dobivajo praktično znanje na področju osebnosti, podjetništva, kreativnosti in energije. Preko delavnic, FB prenosov v živo (Topštudent Facebook), treningov in webinarjev dosegamo vedno večje število ljudi in tako nezadržno sprožamo plaz prenosa uporabnega znanja med vse generacije na mednarodnem trgu.

Se vidiš v naši ekipi?

Želiš svoje izkušnje podajanja znanja in javnega nastopanja prenesti v prakso? Postani Topštudent ambasador_ka.

Za praktične napotke, kako varnejše potovati, pa klikni tukaj.

Nazaj na Prispevki