4 napotki, kako postati srčen trener za mlade

Nazaj na Blog

4 napotki, kako postati srčen trener za mlade

Delo z mladimi je poslanstvo, prostor izkustvenega učenja, pridobivanja praktičnega znanja za življenje pa tudi odkrivanja potencialov in posledično uresničevanja talentov, da res postanemo osebe, ki s pogumom stopimo na svojo pot.

Preko vrsto izkušenj tako v Sloveniji kot tudi v tujini sem kot poklicna mladinska delavka pridobila znanje, ki ga preko vsebin akademije TOPŠTUDENT kot iskalka mladih potencialov vklopim v kreacije v obliki delavnic, predavanj in video vsebin.

Vse to znanje ima ogromno vrednost, zato bom z vami delila nekaj nasvetov kako postati srčen trener za mlade in mlade po srcu.

1. KREIRAJTE vsebine, ki so v skladu s tem, v kar verjamete

Udeleženci bodo prepoznali v vas pristnost in bodo to tudi cenili. Ne poglabljajte se v vsebine v katerih niste še suvereni in jih ne čutite znotraj sebe.

2. PREPUSTITE se toku dogajanja

Večina želi imeti v svojih rokah kontrolo, neke vrste vajeti, da se na ta način počutijo varne in se zaščitijo pred odkrivanjem lastnega jaza. V nekaterih primerih je to sicer v redu, ampak ne za vsebine, vezane na osebnostno rast udeležencev.

3. VODITE s srcem in ne z UMOM

Pri vodenju poslušajte bitje vašega srca, povežite se z njim in postanite eno. Karkoli vam govori intuicija, naredite to. Svoje samozavedanje lahko povečate tako, da odkrijete vse tisto, kar vas navdušuje, inspirira in vam daje krila. Toplo priporočam, da vsakodnevno preživite več časa v pozitivnih čustvenih stanjih, se spomnite situacij v katerih ste se odlično počutili. Vaša pozitivna energija bo za vse prisotne pravi blagoslov.

4. PRAZNUJTE svoje uspehe

Na list papirja spišite koliko oseb ste doslej že podprli, kakšne so bile povratne informacije in kaj vse so prejeli z vaše strani. Poglobite se v trenutke spoznavanja in povezovanja z njimi in izrazite hvaležnost z več-kratnimi 15-sekundnimi časovnimi premori tekom dneva.

5. Postani trener_ka

V kolikor je v tebi že od nekdaj želja podpreti mlade in mlade po srcu pri odkrivanju in uresničevanju potencialov, se nam pridruži na treningu za srčne trenerje na globalnem nivoju od 29. avgusta do 1. septembra.

Tukaj smo za vas, da vas podpremo in vam damo znanje kako postati vrhunski mednarodni trener, ki vodi s srcem.

Nazaj na Blog