TOP Oseba

Mi smo glavni za razvoj svoje sreče

Postani sam svoj idealni jaz.

Če poznaš pravo kombinacijo, se ključavnica odpre! Uspeh je dosegljiv!

https://topstudent.si/wp-content/uploads/2019/02/Zadovoljni-s-svojim-zivljenjem-top-student.png

Ste zadovoljni s svojim življenjem?

Sledite svojim sanjam?

Se v odnosu z drugimi počutite dobro?

Osebna rast zagotovo ni enostaven proces, vendar obstajajo načini kako napredovati na vseh področjih svojega življenje. Med  našimi delavnicami lahko zagotovo najdete kakšno, ki vam bo pomagala narediti prve korake v smeri osebne rasti. Ponuja se vam priložnost  dela s pravimi life coachi in v manjših skupinah ljudi, kar bo izkušnjo naredilo še toliko bolj intenzivno ter učinkovito.

Nekateri živijo osemdeset let. Drugi živijo eno leto osemdesetkrat.
Poskrbite, da ne boste med slednjimi.

Izobraževalni moduli TOP Študent

Ko razumem sebe, lažje napredujem

V okviru modula raziskujete kaj vas veseli, kakšne so vaše vrednote, kaj vas motivira. Vse kar je potrebno za izgradnjo trdne podlage vaših ciljev in želja za prihodnost.

Komunikacijske veščine

Spoznavate, kaj vse drugim sporočam s svojo govorico telesa in zakaj je pomembno opazovati sebe, svoje reakcije ter premagovati tremo pri interakciji z drugimi ali javnem nastopanju. Spoznali boste nekaj vaj za sproščanje proti tremi in večji samozavesti

Kako me vidijo drugi in kakšno je njihovo mnenje

Povratno sporočilo je odlično orodje za ugotavljanje,kdo smo in kaj lahko pri sebi izboljšamo. Povratno mnenje ni kritika, temveč mnenje drugega, ki nam lahko koristi.

Kako predstavljam sebe

Vsakdo je sam svoja blagovna znamka… Kako želimo, da nas dojemajo drugi, kako komuniciramo preko socialnih omrežij, koga predstavljamo …