Ste pod stresom? Si premalokrat vzamete čas za razgibavanje? Vam je všeč glasba in ples? Potem…

ZAPLEŠITE Z NAMI!

Ples je ena izmed najboljših in najbolj pogostih vrst sprostitve. Od otrok do mladostnikov, od mladostnikov do staršev, od staršev do starih staršev. Vsi začutimo glasbo, se z njo povežemo in sprostimo. Ko plešemo, ne razmišljamo o ničemer, le o gibanju svojega telesa ob ritmih glasbe. Naj vas ne skrbi! Za delavnico ni potrebno nikakršno plesno znanje, le želja po novem znanju in sprostitvi.

KRATEK OPIS DELAVNICE

Pomembno je, da se vsi v prostoru počutimo sproščeno. Zato bomo ogreli mišice, pripravili na gibanje, sprostili misli, da bosta telo in glava popolnoma pripravljeni. Nato se bomo naučili tudi kratko skupinsko kombinacijo in osnove pravilnega premikanja telesa. Po taki delavnici je nujno potrebno sproščanje mišic, na katere vsakodnevno pozabimo, da jih sploh uporabljamo. Začutili in ozavestili bomo dele telesa, na katere velikokrat kar pozabimo. Odšli boste z novim znanjem, sproščeni in pripravljeni na dober, miren spanec.

 

KDAJ? Sreda, 15. januar 2020, ob 19. uri

KJE? TOPŠTUDENT trening center, Šmartinska 106, Ljubljana

KDO? Maruška Padar, dolgoletna plesalka in plesna trenerka

Prispevek: 15€ 10€ na dan dogodka

O IZVAJALKI

Delavnico bo izvajala dolgoletna plesalka in trenerka Maruška Padar. Svojo plesno pot je pričela, ko je bila stara 3 leta, začela tekmovati pri 6. in učiti tako rekreativno (vse starostne skupine) kot tekmovalno pri 19. letih. V letih izkušenj in izobraževanj, je pridobila znanja na področju plesa, pravilnega gibanja in uporabe telesa. Poleg tega, ji je zelo pomembno sproščeno in pozitivno okolje – pravi pa, da pleše lahko prav vsak.

Prijava na delavnico