WEBINAR: Kako postati uspešen manager upravljanja časa in dela

WEBINAR: Kako postati uspešen manager upravljanja časa in dela

Vam zmanjkuje volje, ste pogosto pod stresom, ker imate v planerju preveč nalog, dan pa ima samo 24-ur? Bi radi porabili manj časa za opravljanje vsakodnevnih obveznosti in naredili več, ne da bi se pri tem zmanjšala produktivnost in učinkovitost? Se tudi vi želite naučiti načina, kako se osredotočiti na najpomembnejšo nalogo in jo dobro ter v celoti zaključiti pred zadanim rokom? Bi radi, da vam na koncu dneva še vedno ostane dovolj energije, živcev in časa za enostavnejše naloge, torej tiste, ki jih radi opravljate, a brez cmoka v grlu, da najnujnejšega še niste zaključili.

Vabljeni na Webinar “Kako postati uspešen manager upravljanja časa in dela, na katerem se boste naučili kako povečati svoj fokus, da boste v celoti zaključiti naloge v dogovorjenem časovnem roku. Ob koncu dneva pa boste imeli tako večjo motivacijo za naslednji dan, saj boste najnujneše opravili brez večjih težav.

Če zjutraj najprej poješ živo žabo, veš, da je bila to najbrž najbolj grozna stvar, ki se ti je tisti dan pripetila.

Mark Twain

Pri čemer »živo žabo« primerja z največjo in najtežjo nalogo. Povedano preprosto, morda vam tekom dneva res ne bo vedno uspelo narediti čisto vseh nalog, a zavedanje, da ste opravili najpomembnejšo, prinaša zadovoljstvo, mirnost in motivacijo za nadaljnje delo. S primernim načrtovanjem, pa boste vsak dan bližje zadanemu cilju.

Kaj se boste naučili na Webinarju?

  • Izdelati časovnico za dnevne obveznosti in določiti prioritete.
  • Načrtovanje vsakodnevnih nalog.
  • Pravilo 80/20.
  • Postavljanje ciljev.
  • Izboljšati sposobnosti odločanja.
  • Izklopiti »distraktorje« / kradljivce časa.
Izdelek brez naslova (19)

KDAJ? Sreda, 25. marec 2020, ob 21.00 uri

KJE? Prijavite se na webinar in prejeli boste povezavo na dosgodek

KDO?  Nataša Progar

CENA WEBINARJA: Brezplačno

Prijava na webinar z Natašo

Vsako sredo ob 21. uri
Podrobnosti o varstvu osebnih podatkov