TOP TRENUTKI NA TOPŠTUDENT-u: PREDAJA ŠTAFETE

TOP trenutki na Top Študentu: PREDAJA ŠTAFETE

 

V tokratni oddaji »V dobri družbi z Natašo« bomo v torek, 24. novembra ob 20. uri za vas zavrteli TOP momente z izbranimi gosti. 

Nataša Progar trenerka mladih Top Študent

"Brez reakcije... ni akcije!"

Nihče izmed nas ne more osebnostno in poslovno rasti, če nima prave strategije in znanja kako to narediti drugače. Zato verjamemo, da je potrebno najprej transformirati našo miselnost v stanje kreative. Le tako bomo dosegli tisto, kar smo si od nekdaj želeli. Nato pa sledi AKCIJA!

Brez reakcije… ni akcije. Na TopŠtudentu smo točno pred dvema letoma stopili v akcijo in začeli graditi našo zgodbo z uspešnimi mladimi upi, kreativnimi posamezniki, mladimi podjetniki in drugimi. Vsak torek ob 20. uri je Nataša pripravila odlične pogovore z gosti, ki so bili inspirativni, poučni in zabavni. Do sedaj smo izvedli preko 80 oddaj v živo »V dobri družbi« z Natašo in tako na sproščen način, odgovarjali na vprašanje KAKO naredimo nekaj na boljši način.

 

Spoznali boste konkretne nasvete s strani tistih, ki so že uspeli na svojem področju.

Kdo bo (ponovno) z nami:

JUŠ LESJAK; izjemni 19-letni mladi manager in ustanovitelj svetovalne agencije Genzify, ki ne igra po pravilih, dela stvari, ki še nikoli niso bile narejene, samega sebe pa opiše kot človeka, ki uresniči neuresničljivo.

KAJA ŠEPEC; je kot 21-letnica predstavljala poslovno strategijo podjetja glavnemu predstavniku IBM za Nordijske države. Mladim svetuje naj nehajo iskati svoj namen in naj samo sledijo tistemu, kar jih dela živo in naj izkoristijo krizo identitete kot odlično priložnost za svojo karierno rast.

MARK KALIN; »Pitche« poslovnih idej mladih oceni na podlagi X faktorja in to je tista iskrica v očeh posameznika med predstavitvijo poslovne ideje. Kot direktor Švedskega investicijskega sklada 1337 Works dnevno reče večkrat poslovnim idejam NE, ki so sicer lahko odlične, vendar ekipa, kreatorji te ideje nimajo tistega žara v očeh, tiste radovednosti “po še”.

PETJA DRAME; čeprav se zdi, da mladi up slovenskega tenisa z lahkoto dosega vrhunske rezultate, se v resnici za vsem tem zunanjim bliščem, zmagami in velikimi cilji, skriva trdo delo, vztrajnost, predanost z dušo in telesom ter seveda ljubezen do omenjenega športa. Petjo odlikuje neverjetna zmagovalna miselnost, ki jo bo slej kot prej privedla do Grand Slama. Verjamemo, da ji bo uspelo!