KAKO VIDIMO DENAR – FINANČNI ARHETIPI

kako vidimo denar

V torek, 18.8. ob 20h, bodite v dobri družbi z Natašo Progar, ko se ji bo pridružila Bogdana Rafolt. Nataša bo z gostjo govorila na temo finančne pismenosti oziroma kako vidimo denar. Kot pravi Bogdana: “S poznavanjem svojih darov in izzivov lahko dobimo drugačno zavedanje sebe in si tako dovolimo kreirati finančno življenje, ki nam bo všeč in bo nam mogoče.” Ne zamudite, se vidimo v dobri družbi na TopStudentu. 😀

“Danes lahko rečem, da računovodstva ne vidim več zgolj kot vnašanje številk v program, ampak ga vidim kot krvni obtok podjetja, zaradi katerega podjetje lahko sploh živi in diha.”

KDO JE BOGDANA RAFOLT?

Že več kot 20 let sem predana področju financ in računovodstva. Pred leti sem bila tudi sama v položaju, ko sem kot računovodkinja v velikih sistemih dobesedno garala za druge, moje delo pa nikoli ni bilo cenjeno. Ko je prišlo do izgorelosti, sem ugotovila, da tako ne gre več naprej. Začela sem raziskovati samo sebe, se udeleževati raznih delavnic, kjer sem iskala lastne potenciale pa tudi primanjkljaje.

S poglobljenim izobraževanjem na tem področju sem postala certificirana arhetipska svetovalka, kar je postalo izhodišče moje podjetniške poti, v kateri od leta 2012 manifestiram svoje sanje. Ustanovila sem lastno podjetje in se posvetila delu s posamezniki, podjetniki in predavateljstvu ter na podlagi bogatih izkušenj in znanja izdala priročnik Finance za nefinančnike.

Vsakodnevno delam s številnimi podjetji, za katere vodim računovodstvo. Sodelujem z vsemi, ki svoje delo opravljajo z veliko zagnanostjo in veseljem in ne izgubljajo energije s kritiko sistema, temveč znajo to preseči in slediti uspehu. Vse od svojih začetkov na tem področju opažam, da obstaja povezava med podjetnikovo osebnostjo in delovanjem podjetja. 

financna_pismenost_bogdana_rafolt_

“Finančno pismen posameznik ni le uspešen podjetnik, ki dela prave poslovne odločitve. To lahko postane vsak izmed nas, s tem ko se poglobi vase, pogleda, kje v življenju trenutno je, in, kam želi priti.”

PROGRAM WEBINARJA:

  • Kaj in kdo so finančni arhetipi?
  • Določitev primarnega oziroma prvih treh arhetipov (Trije so običajno prisotni v našem denarnem življenju in v njih se skriva naša notranja moč).
  • Kako uporabljati prednosti oziroma darove svojega Finančnega arhetipa?
  • Kakšen odnos imamo v povezavi z denarjem in kako ga spremeniti, da nismo sužnji materializma oziroma, kje sploh smo  v odnosu do denarja?
  • Kako imamo lahko svoje prihodke in odhodke pod kontrolo?
  • Spoznali bomo na kaj moramo biti pozorni pri nadziranju svojih financ?
  • Kako odpravimo finančno samosabotažo?
  • Kako učinkoviteje izkoristimo svoj čas in fokus, ki ga namenjamo svojim finančnim izzivom in pri tem ne padamo v ponavljajoče vzorce, ki jih imamo pri ravnanju s financami?

Prijava na FB Live - Webinar z Natašo

Vsak torek ob 20. uri
Podrobnosti o varstvu osebnih podatkov