POT SAMOZDRAVLJENJA IZ NEZDRAVIH PARTNERSKIH ODNOSOV

Course Description

V torek, 22.9. ob 20h, bodite v dobri družbi z Natašo Progar, ko se ji bo na TopStudent FB Live – webinarju pridružila diplomirana politologinja, licencirana turistična vodnica, Reiki mojstrica in NLP Coach Sara Alt. Sara in Nataša bosta govorili o poti samozdravljenja iz nezdravih partnerskih odnosov.  

”Iz žrtve sem se prelevila v ustvarjalko svojega življenja, kjer živim svoje sanje. To ne pomeni, da je vsak dan pravljica, definitivno pa je moč ponovno v mojih rokah in sama kreiram svoje življenje.”

KDO JE SARA ALT?

Odkar vem zase potujem in raziskujem. Potovanja so moja velika strast, v njih najdem navdih in motivacijo za življenje in delo v domačem okolju. So dota, s katero hitreje in intenzivneje polnim svojo izkustveno zakladnico in širim notranji prostor. Kajti vsako potovanje je kot življenjski cikel, začenši s spočetjem, rojstvom, fazami odraščanja in na koncu odmiranja.

Sem radovedno bitje, ki se z veseljem uči že celo življenje. Ožja družina in prijatelji me radi pohecajo, da sem zapravila že celo bogastvo za razne seminarje, šolanja, delavnice in številne neformalne oblike poglabljanja in širjenja znanja. Najbolj uživam, ko lahko  praktične izkušnje združim s pridobljenim teoretičnim znanjem in vse to oplemeniteno podam ljudem naprej v obliki dodane vrednosti. Moja obljuba je, da se bom učila, raziskovala, potovala in izpopolnjevala samo do konca življenja.

Skozi pot, ki sem jo prehodila v iskanju izhoda iz zveze z narcisom, sem se srečala s coachingom, ki mi je pomagal, da sem pomagala sama sebi. Izkušnja procesa, ki sem ga naredila s pomočjo NLP tehnik ( sem NLP Praktik, NLP Mojster Praktik, NLP Coach – licence sem pridobila pri Aleksandru Šinigoju) me je okrepila, prebudila in obdarovala z zavedanjem, da se vsi odgovori in vsa moč skriva v meni. Ko sem si začela postavljati prava vprašanja in dajati prave sugestije, so začeli prihajati najbolj presenetljivi odgovori.

Iz žrtve sem se prelevila v ustvarjalko svojega življenja, kjer živim svoje sanje. To ne pomeni, da je vsak dan pravljica, definitivno pa je moč ponovno v mojih rokah in sama kreiram svoje življenje.

Čas je, da se prebudimo. Da spregovorimo tudi o lastni temi in s tem prižgemo kanček upanja za vse tiste, ki sami ne zmorejo dati glasu od sebe. To počnem z največjim veseljem, ker vem, kako pomembno je imeti pravega sogovornika, ki ne obsoja, ampak preprosto razume.

Svojim klientom preko coachinga pomagam odstirati tiste dele sebe, v katerih se skrivajo še neodkriti potenciali in moči, da lahko zaživijo sebe in svoje poslanstvo. In to je moja največja strast.

 

KAJ BOSTE IZVEDELI?

Kateri je “glavni pogoj” za prelevitev moje miselnosti (iz vloge žrtve v ustvarjalko mojega življenja)?

Kako začeti z vzpostavljanjem odnosa do sebe?

Kateri so znaki, da je zame odnos ne-zdrav?

Ali čutim res “prav”?

Zakaj verjamemo, da se bo naš partner spremenil?

Kako lahko vemo ali naš partner govori resnico?