PIŠEM, KER LAHKO!

content_pisanje_vsebina

PIŠEM, KER LAHKO!

Kot govorec si povabljen/a na dogodek in nujno moraš pred svojim nastopom poslati predstavitev, sebe, svojih dosežkov in pa seveda posla, ki ga opravljaš. Besede in stavke obračaš vse naokoli in nikakor nisi zadovoljen/a z izidom. Na koncu obupaš, pošlješ, kasneje pa ugotoviš, koliko pravopisnih napak si zagrešil/a. Volja ti kar malce pade, saj si vendarle kar nekaj časa posvetil/a pisanju, pa na koncu še vedno ni bilo OK.

Splošno znano je, da je sebe najtežje opisati, to je še posebej težko, ker moramo pogledati z drugega zornega kota, se pravi tistih ljudi, ki nas »berejo, kajti samo-predstavitev je tako rekoč prvi stik z našimi poslušalci/bralci!

Pisanje samo-predstavitve za večino ljudi torej predstavlja izziv, kajti besede ne »zletijo« iz naših misli na papir in nikakor ne želijo zveneti tako lepo, kot morda zvenijo v naši glavi. Včasih nam pisanje res ne gre od rok in lahko ure in ure preždimo pred računalnikom in na koncu ob »dobrem dnevu« dosežemo le solidno obliko zapisa / predstavitve…

Ker si ne želimo imeti soliden opis temveč se želimo svojim sledilcem/poslušalcem in bralcem predstaviti na zanimiv oziroma najboljši možni način torej tako kot bi nas opisali npr. najbližji, ki nas poznajo in se ne bojijo izpostaviti vseh naših kvalitet.

“Zvišajte svojo zavest o vaši lastni vrednosti in se z nami naučite, kako se predstaviti na najboljši možni način celotnemu svetu!”

Kaj se boš naučil/a

  • Kako začeti s pisanjem?
  • Uporaba ključnih besed za nagovarjanje občinstva (VAK).
  • Izpostavitev referenc/dosežkov/ključnih točk/nazivov.
  • Kako ugotoviti 5 lastnosti kdo si?
  • KISS metoda.
  • Struktura zapisa.

“The first draft is you just telling yourself the story.”               ― Terry Pratchett

Rezerviraj si mesto na webinarju

Pišem, ker lahko!

Četrtek, 4. 6. 2020 ob 11. uri

Cena: 60 EUR 10 EUR

Prijave  za webinar se zbirajo preko spletne plaftorme Sacret Life.