ODLIČEN COACH NE POSTANEŠ KAR ČEZ NOČ!

coaching_comfort_zone_

ODLIČEN COACH NE POSTANEŠ KAR ČEZ NOČ!

Na TopStudent FB Live – Webinarju v torek, 7.7. ob 20h, se bo dobri družbi z Natašo Progar pridružila Maša Ribnikar Kajtner – magistrica poslovnih ved, podjetnica, mediatorka in NLP Praktik, NLP Mojster Praktik, ACC Coach. Nataša bo z gostjo skušala poiskati odgovore, kako lahko s pomočjo odličnega coacha vsak izmed nas doseže ali poveča uspešnost na poslovnem področju in kako se osredotočiti na realnost tukaj in zdaj in ne na tako imenovano oddaljeno preteklost ali prihodnost ter si zagotoviti polno in kvalitetno življenje. 

KDO JE MAŠA RIBNIKAR KAJTNER?

Tisti, ki poznajo Mašo vedo, da magistra poslovnih ved ni samo podjetnica ter strokovnjakinja za razvoj kadrov in organizacij, temveč tudi licencirana Coachinja, NLP Mojster Praktik in mediatorka. Maša s svojim širokim naborom znanja in veščin priskoči na pomoč številnim podjetjem, ki vlagajo v razvoj kompetenc svojih zaposlenih in jim pomaga, da kot ekipe delujejo bolje.

“Lekcija, ki sem jo kot športna plezalka oblikovala skozi športno pot je, da je uspeh sestavljen iz tisočih korakov narejenih v pravo smer in na pravi način. Do uspeha ni velikega skoka, temveč spreminjanje svojih navad in visoka mera motivacije pri ohranjanju najboljšega procesa.  To miselnost sem prenesla v razvoj in realizacijo potenciala vodij in ekip.”

Ko beseda nanese na Coaching Maša rada poudari, da to zanjo ni samo le poklic, “temveč način življenja in moja življenjska filozofija. Človek je zanimivo bitje in vsak izmed nas skriva veliko potencialov. Coaching vidim kot najboljše orodje za odklepanje tudi najbolj skritih potencialov.”

Je mednarodno certicifiran coach (Associate Certified Coach) pri mednarodni coaching zvezi (ICF)  in certificirana tudi kot e2grow High performing team coach.

Kot članica upravnega odbora slovenske podružnice International Coaching Federation (ICF – ICF Slovenia Chapter), pa aktivno sodeluje pri ustvarjanju okolja za razvoj coachev in stremim k prepoznavnosti coachinga kot metode za dvig uspešnosti podjetij.”

Maša Ribnikar Kajtner

PROGRAM WEBINARJA:

  • Razumevanje razlik med coachom in mentorjem / coachingom in menoriranjem.?
  • Kdo in kako sploh postati coach?
  • Tipi coachinga in kako vedeti kateri tip je primeren za katerega šefa / vodjo?
  • Zakaj sploh izbrati zase ali pa za svoje podjetje coacha?
  • Razlike v osebnem in poslovnem coachingu?

“A coach is someone who tells you what you don’t want to hear, who has you see what you don’t want to see, so you can be who you have always known you could be.” Tom Landry

Prijava na FB Live - Webinar z Natašo

Vsak torek ob 20. uri
Podrobnosti o varstvu osebnih podatkov