REGULACIJA ČUSTEV ZA KVALITETNE ODNOSE

couple-in-love-

REGULACIJA ČUSTEV ZA KVALITETNE ODNOSE

TopStudent FB Live – Webinarju v torek, 14.7. ob 20h, se bo dobri družbi z Natašo Progar pridružila Neva Kumer – magistrica psihologije, edukantka vedenjsko kognitivne terapije in transakcijske analize. Nataša bo z gostjo spregovorila na temo z naslovom – Regulacija čustev za kvalitetne odnose.

“Življenje ni narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.” – Paulo Coelho

KDO JE NEVA KUMER? 🙂

”Sem psihologinja, edukantka psihoterapije, športnica, glasbenica in umetnica”. Trenutno obiskujem doktorat, v katerem se bom ukvarjala z raziskovanjem prisotnosti v psihoterapevtskem procesu. Moja terapevtska usmeritev je Transakcijska analiza, dodatni pa Terapija sprejemanja in predanosti ter Kognitivno – vedenjska terapija. Sem zelo ustvarjalen in radoveden človek, rada počnem veliko stvari. Največ izkušenj imam na zdravstvenem področju dela, kjer se nameravam udejstvovati še naprej. Zanima me predvsem klinična psihologija in moj nadaljnji profesionalni razvoj znotraj tega področja.

Pri svojem poklicu se najraje udejstvujem psihoterapevtsko, kjer učim ter spremljam svoje kliente na njihovi poti.  Zdi se mi, da je ponekod psihoterapija še vedno tabu tema, a kljub temu se ljudje vedno več zavedajo, kako lahko pomaga in olajša težja obdobja v naših življenjih. Rada tudi predavam, kjer s poslušalci največkrat odpremo temo Čustva, kajti še vedno nam manjka znanj, razumevanja in sprejemanja na tem področju.  Zdi se mi, da živimo v času, kjer smo ljudje malce pozabili na sebe, svoja čustva, svoja vrednote. Želim si jih spodbuditi, da le te ponovno najdejo in začnejo živeti v skladu z njimi. To prinaša več zadovoljstva, več prijetnih čustev v naših življenjih ter več izpopolnjenosti. “

upravljanje_s_custvi_

PROGRAM WEBINARJA:

  • Kako s svojim vedenjem, komunikacijo in čustvovanjem vplivamo na medosebne odnose?
  • Kako izražanje čustev vpliva na odnose z drugimi?
  • Kaj se lahko iz čustev naučimo?
  • Zakaj se slabo počutimo v svoji koži?
  • Zakaj potrebujemo čustva v življenju?
  • Kdaj v odnosih vztrajati in kdaj odnehati?

”In order to love yourself, you must behave in ways that you truly desire” I. Yalom

Prijava na FB Live - Webinar z Natašo

Vsak torek ob 20. uri
Podrobnosti o varstvu osebnih podatkov