Nenavezanost – skrivnost miru, svobode in uspeha

Nenavezanost - skrivnost miru, svobode in uspeha

Ste se kdaj vprašali kako to, da postanemo tako močno navezani na ljudi in stvari, ki lahko kmalu odidejo iz našega življenja?

Pomen “biti nenavezan ne pomeni hladnost naših čustev ali brezosebnost, temveč vzpostavitev zdravih temeljev svojih življenjskih konceptov. V resnici je naše samo tisto, kar nam v resnici ne more nihče odvzeti.

Ko se rešimo omejujočih prepričanj in vezi, zaživimo polnejše življenje. Skupaj bomo na predavanju raziskovali kako postati nenavezan na rezultate svojega dela in ob tem razvijali svojo neustrašnost. Osvobodili se bomo čustvenih in mentalnih spon in začutili kaj v resnici pomeni prava miselna svoboda. Tekom predavanja bodo sledile zgodbe in praktični primeri iz resničnega življenja, da bomo lažje ozavestili kaj v praksi pomeni postati nenavezan.

 

Yasmin Mogahead je zapisala: “Ljudje pogosto mešamo navezanost z ljubeznijo. Pri navezanosti gre za strah in odvisnost, pri nenavezanosti gre bolj za ljubezen do sebe kot ljubezen do drugih. Ljubezen brez navezanosti pa je najčistejši izraz ljubezni, saj pri tem ne gre za to, kaj ti lahko dajo drugi, ker si sam prazen, pri tem gre za to, kaj lahko daš ti drugim, ker si sam poln”.

Predavanje bo vodil Andrej Pešec, ki je svetovalec, trener ter strokovni sodelavec preko 100 zavodov v Sloveniji, Hrvaškem in po svetu. Uči se od najboljših svetovnih pedagogov in psihologov preko katerih pridobiva znanje o znanosti o odnosih. Vodil je že preko 1000 predavanj, ki jih krasi praktična sinteza psihologije, znanosti o odnosih, wellnesa, motivacije, “leadershipa” in primerov ter zgodb iz vsakdanjega življenja. 

  • Mnenja o predavatelju: 
  • »Na predavanju je začutiti iskrenost in polno pozitivne energije.« Jana Rojc, prof.
  • “Najbolj ostanejo v spominu in so tudi najbolj prepričljiva tista srečanja, ki so življenjska in izkušenjska. Priporočam ga zato, ker pove, da je treba pri spreminjanju v dobro najprej pričeti pri sebi.« Slavica Trstenjak, ravnateljica OŠ dr. Antona Trstenjaka Negova
  • »Strokovni delavci smo bili z vsebino in izvedbo predavanja zelo zadovoljni in si želimo takšnih pozitivnih in dobronamernih predavateljev ter še več takih predavanj. Vsekakor priporočamo.« Ingrid Fiala Škarabot, svetovalna delavka

 

Kdaj: 29. januarja 2020, od 17. do 19. ure

Kje: TOPŠTUDENT trening center, Šmartinska 106, Ljubljana

Prispevek za predavanje je 10€. Prispevki se zbirajo na dan dogodka.

Prijava na delavnico