MOČ MOJEGA UMA: Kako uresničiti sebe & svoje potenciale

Um_dober_stik_

MOČ MOJEGA UMA: Kako uresničiti sebe in svoje potenciale

Na TopStudent FB Live – Webinarju v torek, 9.6. ob 20h, se bo dobri družbi z Natašo Progar pridružila Nastja Pozelnik – psihologinja, svetovalka in Coach.  Nastja nam bo predstavila metode in tehnike s pomočjo katerih lahko postanemo še aktivnejši pri uresničevanju sebe in svojih potencialov.

“Bolj, ko se povezujete z močjo v sebi, svobodnejši ste na vseh področjih življenja.” Louise L. Hay

KDO JE NASTJA POZELNIK?

Sem psihologinja, ki je svojo pot začela na ljubljanski Univerzi in nadaljevala s študijem magisterija iz organizacijske psihologije v Veliki Britaniji. Študij pa sedaj tudi zaključujem z doktoratom iz področja integralne in transpersonalne psihologije. Že kot študentko me je zanimalo vse, kar je mistično ter navidez nerazložljivo. Kmalu po študiju sem začela raziskovati pojave onkraj našega zavedanja in tako našla veliko stičišč med psihologijo in duhovnostjo.

Svet, ki ga poznamo, deluje po fizikalnih zakonih in zakonih kvantne fizike. In ko te zakone združimo s psihološkimi raziskavami in metodami, ki jih najdemo v duhovni literaturi, se nam življenje začne spreminjati. Gre za kratke in učinkovite tehnike, ki sprožijo spremembe na številnih ravneh življenja: na področju osebnega življenja, telesnega počutja in na poslovnem področju.

Sama ta znanja s pridom uporabljam in delim z drugimi v okviru svetovanj in coachingov na področju odkrivanja in uresničevanja potencialov, čuječnosti in meditacij, hkrati pa sem v procesu pisanja knjige, v kateri bodo objavljene vsebine in tehnike, s pomočjo katerih lahko postanemo še aktivnejši pri uresničevanju sebe in svojih potencialov.

Nastja Poželnik

PROGRAM WEBINARJA:

 • Kako deluje človeški um?
 • 3 zavesti delovanja:
    • čuječnost;
    • srce (odpiranje srca);
    • dušna zavest).
 • Kako močan je moj um?
 • Kaj je čustvena inteligenca in kako jo prepoznati?
 • Kako lahko naše strahove (strah pred višino, globino, zaprtimi prostori, vročino, javno nastopanje, itd..) premagamo? Se skriva moč za transformacijo teh strahov le v našem umu?

“Ko se vam odpre notranje videnje, se vam razširijo obzorja.” – Louise L. Hay

  Prijava na FB Live - Webinar z Natašo

  Vsak torek ob 20. uri
  Podrobnosti o varstvu osebnih podatkov