MIT ALI RESNICA: JE LAHKO ŽENSKA USPEŠNA PODJETNICA , SKRBNA MATI IN ŠE SUPER ŽENA?

Course Description

Ko se v nas pojavlja strah, ko ne vemo kako naprej v svoji karieri, se počutimo nemočne, smo konstantno nezadovoljni v naši službi ter se težko odločimo. Vprašanje je, na kakšen način torej preseči »realno« stanje, ki smo si ga omislili, ki si ga sicer želimo zasukati v smer želene kariere? Kje začeti? Kateri so najtežji koraki v podjetništvu?

 

Pridružite se nam v Facebook LIVE oddaji v torek, 20. 10. 2020 ob 20. uri na TOP ŠTUDENT Facebook strani, ko bo v dobri družbi z Natašo Progar tokrat z nami Mojca Korelc, podjetnica z več kot 15-letnimi izkušnjami, poslovna svetovalka, mentorica, coach in ustanoviteljica skupine za podporo in razvoj ženskega podjetništva Woman2Woman.

KDO JE MOJCA IN KAJ POČNE?

Mojca pokaže pot v ONLINE poslovanje ženskam, ki si želijo lansirati svoj posel v ONLINE svet, jih uči na kakšen način sploh priti do prvih strank, pomaga jim dvigniti mesečne prihodke, brez da bi morale imeti ob tem imeti popolno izoblikovano spletno prisotnost. Skratka… poučuje in predaja tematike, ki so bistvene za razvojni proces vsakega podjetnika/ce, če želi doseči boljše ravnovesje v življenju in poslu.

Njena vizija je, opolnomoči in dvigniti stopnjo opolnomočenih žensk v naši družbi, da si bodo upale slediti svojim podjetniškim ciljem, se suvereno postavile na ta zemljevid online podjetništva in začele proaktivno delovati na uresničevanju svojega poslanstva.


O ČEM BO TEKLA TEMA:

– Da ugotovimo kaj točno nam je najbolj pomembno v življenju in nam služi kot neke vrste »kompas« pogledamo najprej svoje vrednote. Kaj pa če svojih vrednot ne poznamo tako dobro, morda imaš v rokavu tehniko s katero si pomagamo ozavestiti ta del sebe?

– Morda na naše odločitve vplivajo tudi drugi, ljudje okoli nas? In če ja, kako ne prevzeti njihovega mnenja za svojega, pa še vseeno, da ne gremo z glavo »skozi zid« in ne gremo v posel samo zato, da dokažemo nasprotno?

– Kako razmišlja podjetnik in kako razmišlja zaposlena oseba?

– Zakaj sploh podjetništvo? Kateri so tisti, najtežji (prvi?) koraki v podjetništvu?

– Kateri so t.i osnovni stebri vsakega podjetja? Si jih v bistvu sami postavimo?


 

“Here’s to strong women: may we know them, may we be them and may we raise them.”