MALE SKRIVNOSTI VELIKIH GOVORCEV

nina_d_h_

MALE SKRIVNOSTI VELIKIH GOVORCEV: kako navdušiti publiko z malimi "fintami" a velikim učinkom?!

Na TopStudent FB Live – Webinar-ju v torek, 2.6. ob 20h, se bo dobri družbi z Natašo Progar pridružila Nina Dušić Hren – psihologinja, NLP praktik, predavateljica, trenerka mehkih veščin in direktorica Zavoda Dober stik in uspešna podjetnica. Na brezplačnem Webinarju bo gostja predstavila metode in tehnike, kako odpraviti tremo in povečati samozavest, izpostavila pa bo tudi pomen in moč prvega stika, kako biti zanimiv, povedati bistvo in pri poslušalcih / občinstvu izstopati na pozitiven in občudujoč način…

“Dober stik: Ko sporočilo prevzame poslušalca”

KDO JE NINA DUŠIĆ HREN?

Na vprašanje, kdo je Nina, s toplim in mirnim glasom ter tistim njenim očarljivim nasmeškom odgovori: “Sem psihologinja, NLP praktik in trenerka mehkih veščin. Moja ljubezen do harmoničnih odnosov me je popeljala v svet komunikacije in nastopanja. Svoje znanje pa preko raznih delavnic strastno predajam naprej.”

Poleg tega ima Nina pridobljeno mednarodno priznanje kluba Toastmasters za kompetentno vodjo in govorko. Delavnice izvaja v slovenskem in angleškem jeziku. Je direktorica zavoda Dober stik, kjer izvaja programe javnega nastopanja, treninge komunikacije in individualno svetuje. Rada optimizira interna izobraževanja ter posameznike pripravlja na nastope na konferencah, predavanjih ali sestankih. Učila je tudi prvo generacijo študentov mednarodne poletne šole podjetništva na GEA College, Bootcam4future Entrepreneurs.

“Communication is a skill that you can learn. It’s like riding a bicycle or typing. If you’re willing to work at it, you can rapidly improve the quality of every part of your life.”   Brian Tracy

Nina_Dusic_Hren_

PROGRAM WEBINARJA:

  • Kako naj začnem govor, da res naredim super prvi vtis?
  • V kolikšnem času se zgradi prvi vtis? Kaj poslušalci najprej vidijo/slišijo/občutijo?
  • Kako sestaviti svoj govor, da zadostimo pričakovanjem publike brez, da jih neposredno vprašamo in dosežemo efekt “po še”?
  • Kateri je veliki NE, ko pridemo na oder?
  • Nekateri začnejo svoj govor z anekdoto/šalo, kaj o tem meniš ti? Kdaj da in kdaj ne nastopiti s tem načinom?
  • Kateri so zate, kot trenerko javnega nastopanja, najbolj priljubljeni pristopi animiranja?

“Z nekaj urami dodatnega izobraževanja na področju komunikacije si lahko ljudje zelo olajšajo življenje – se naučijo, kako podajati mnenje, kako se pogajati ipd. Na ta način bi v življenju dosegli več ciljev in bili bolj zadovoljni, saj bi se razumeli z večino ljudi.”

Prijava na FB Live - Webinar z Natašo

Vsak torek ob 20. uri
Podrobnosti o varstvu osebnih podatkov