KAKO DO PRVIH #INSTASLEDILCEV?

Želite uspeti na Instragramu, ki ga uporablja že ena milijarda aktivnih mesečnih uporabnikov? Postanite aktivni in uspešni pri nabiranju novih Leadov s strani tistih, ki so že uspeli in vas lahko  hitro naučijo osnovnih trikov, ki jih potrebujete.

 

Pridružite se nam v Facebook LIVE oddaji v torek, 10. 11. 2020 ob 20. uri na TOP ŠTUDENT Facebook strani, ko bo v dobri družbi z Natašo Progar tokrat z nami Tanja Ciglarič, marketinška strokovnjakinja z več kot 12 letnimi izkušnjami, ki na področju digitalnega marketinga pomaga malim in srednje velikim podjetjem do večje spletne prepoznavnosti, njihovih blagovnih znamk na Linkedlinu, Instagramu in Facebooku.

IMG_1752

Kdo je Tanja?

Tanja podjetjem približa digitalni svet na preprost način z veliko mero empatije. Ravno slednja sposobnost ji pomaga »stopiti v čevlje« podjetnikov in podjetnic in jim tako lahko na povsem razumljiv način pove kako lahko te izzive tudi presežejo. Uporabniki o Tanji pravijo da je neustrašna, ko se loti novih projektov, vsestranska, predvsem pa 100% predana svojemu delu.

Vse kar zna, se je naučila iz prakse s trdim delom in od najboljših, tistih, ki znajo – strokovnjakov social medie, kar samo še potrdi dejstvo, da je digitalni marketing področje, ki ga resnično obvlada in v njem neizmerno uživa. Tekom let je razvila svojo blagovno znamko MARKETING malih podjetij, postala je solastnica in marketinška direktorica revije Internet. Z ekipo želijo povečati digitalno pismenost Slovencev in tako združiti vse strokovnjake na enem mestu.

Prvi koraki v podjetništvu so najtežji, to dejstvo Tanja zelo dobro pozna, zato se je povezala s Start Up Maribor in se vključila kot mentorica na SPIRIT Slovenija, saj želi podjetja na začetku njihove poti ustrezno podpreti s svojim znanjem, da lahko uspešno zaženejo svoj posel.

 

Tanja bo z nami delila nasvete in trike, kako zgraditi svojo blagovno znamko na Instagramu, kako načrtovati objave in dvigniti prepoznavnost znamke.

Kaj boste izvedeli v pogovoru:

  • Kako začiniti svoj Instagram profil?
  • Kako povedati svojo zgodbo na Instagramu?
  • Katere so napake uporabnikov, ki pa se jim lahko izognemo?
  • Vzpostavitev interakcije in zaupanja z uporabniki
  • Ključ do uspeha, naše prepoznavnosti na Instagramu.
  • Planiranje objav.
  • Video možnosti na Instagramu.