HEKATON – Hitri tečaj osnov podjetništva na steroidih

HEKATON – Hitri tečaj osnov podjetništva na steroidih

Pridružite se nam v Facebook LIVE oddaji v torek, 17. 11. 2020 ob 20. uri na TOP ŠTUDENT Facebook strani, ko bo v dobri družbi z Natašo Progar tokrat z nami Urška Jež.

Organizatorka in regijska prvakinja koncepta Hekaton, ena izmed tistih oseb, ki uresniči ideje v rekordnem času, vsakega posameznika vidi kot unikat in ga opolnomoči tako, da z njeno podporo ozavesti svoje močne točke.. 

Urška Jež Hekatlon strokovnjakinja

Kdo je Urška?

Po izobrazbi na Fakulteti za strojništvo je ena redkih menedžerk s tehničnim znanjem. Bila je “srce in duša” prvega pospeševalnika v zasebni lasti v jugovzhodni Evropi – ABC Accelerator v Ljubljani, zdaj pa nadaljuje svojo zgodbo o povezljivosti startupov in podjetniškega sveta.

Govori 8 jezikov, komunikativna in proaktivna oseba je bila vedno dobrodošla v izvršnih vodstvenih skupinah. Njena pozitivna energija, empatija in bogate mednarodne izkušnje jo naredijo za izvrstnega menedžerja in hkrati vodjo, ki navdihuje ekipe, s katerimi sodeluje.

Njen cilj je vzpostaviti odprto, dinamično kulturo odprte komunikacije, zaupanje in visoko angažiranost ekip za vzpostavitev nemogočega.

Hekaton se prične – pred vami je 48 ur in enormna želja po preizkušanju samega sebe, inoviranju, kreiranju in spoznavanju somišljenikov. Spoznate ostale člane vaše ekipe, spoznate izziv podjetja, mentorje in novo okolje. V manj kot 2 dnevih imate v mislih le eno misijo -zamisliti si najbolj inovativno rešitev in jo testirati pri uporabnikih in pa iz te rešitve naredit učinkovit poslovni načrt. Vse kar ugotovite z ekipo strnete v »Pitch« in ga poveste pred predstavniki podjetja in morda na koncu celo prejmete nagrado.

Hekatlon - čas ko se rodijo ideje

 

Podjetja prejmejo tekom Hekatona hitre rešitve za svoje izzive, mladi pa prejmejo poleg vključenosti v »hackersko subkulturo« še odprta vrata v nov svet neskončnih priložnosti.

V pogovoru z Urško boste izvedeli:

  • Kaj je Hekaton in za koga je?
  • Od kod izhaja koncept?
  • Kaj pridobim na Hekatonu?
  • Zakaj bi se nekdo udeležil Hekatona?
  • Kakšen je širši koncepta?