FB WEBINARJI – TOP 3 ZA TOP POLETJE

T.I.M.E.O.U.T ZA ŽENSKE

POSTAVI SEBE NA 1. MESTO!

“Danes bi rade ženske še malo čakale in čakale. Rade bi odlašale, vendar nikoli ne bo popolnega trenutka, da zaživiš življenje, ki si ga tako želiš. Nič več čakanja.”

V torek, 21.7. ob 20h, si bomo pogledali prvega izmed TOP 3-eh FB-webinar-jev za TOP POLETJE. V odličnem webinarju nam bo Milena Špindler v dobri družbi z Natašo Progar predstavila metodo T.I.M.E. OUT za ženske. Kot pravi Milena: “Ključne besede so: varnost, sprejemanje, igrivost .Predvsem bodo v ospredju sprejemanje, podpora, sodelovanje. Naprej sprejemanje sebe, podpora sebi in sodelovanje s sabo in nato še z drugimi, ki boste z nami na TopStudent Webinarju!” Se vidimo. 😀

“Če se odločiš za svoje sanje in vztrajaš v dejavnostih, ki te vodijo do tja, se sanje spremenijo v resničnost, takoj, ko se spremeniš ti!”

KDO JE MILENA ŠPINDLER?

Sem večletna voditeljica meditacij, angelska terapevtka ter certificirana in licencirana Coachinja, po mednarodno priznanem programu NLP. Moje poslanstvo, ki ga tudi živim je, da pomagam ženskam, da stopijo na pot svojih velikih sanj, sebe postavijo na prvo mesto in zažarijo v svoji ženski energiji. 

Moja naloga je, da te navdihnem za spremembo, te podprem in peljem v preseganje prepričanj in vzorcev, ki stojijo med tabo in tvojimi sanjami ter te naučim, kako doseči le-te kljub notranjemu uporu.

Vem, da ti lahko pomagam pri transformaciji, kajti tudi sama sem naredila transformacijo telesa, prepričanj o sebi, odnosa do sebe in trenutno delam transformacijo posla. Vem, koliko notranjega upora se pojavi in vem tudi, kako ga premagati. Trajna sprememba je tista, ki jo narediš od znotraj na ven.

T.I.M.E.O.U.T ZA ZENSKE

PROGRAM WEBINARJA:

“Si želiš živeti svoje sanje ter (p)ostati srečna in sproščena v svetu, kjer vsi nenehno hitijo in norijo?”

  • “Ponoči premlevaš skrbi in zbujaš se utrujena.
  • So pri tebi vsi prvi na vrsti, zate pa zmanjka časa.
  • Hitro vzkipiš, ne da bi to želela.
  • Nenehno hitiš, ker imaš ogromno vsakodnevnih obveznosti.
  • Si ujeta v začarenem krogu vsakodnevne rutine?
  • Odnosi z najbljižjimi se hladijo, ti pa si želiš več povezanosti.
  • Veš, da si pod stresom, a ne veš, kako se umiriti.
  • Poznaš notranji monolog: “Jutri si bom pa res vzela čas zase.” In ta JUTRI, nikoli ne pride.”

Milena Špindler

“Danes se počutim navdihnjeno. Tako zelo navdušena, da moram deliti svoje navdušenje!! Čutim, kako je v meni prisotna ta močna sila kreativnosti, navdiha. Danes čutim…”

Prijava na FB Live - Webinar z Natašo

Vsak torek ob 20. uri
Podrobnosti o varstvu osebnih podatkov