FB WEBINARJI – TOP 3 ZA TOP POLETJE

eva-dusa-hodnik-urbana-mama-wood-and-blonde.png

V torek, 4.8. ob 20h, si bomo pogledali tretjega izmed TOP 3-eh FB-webinar-jev za TOP POLETJE. Dobri družbi z Natašo Progar se bo pridružila Eva Duša Hodnik. Če še kdo ne ve, Eva je luštna, nasmejana in srčna plavolaska, “huda” ženska in mama, ki piše blog UrbanaMama, skupaj s svojo najboljšo prijateljico Ano Turšič pa uspešno ustvarjata prečudovite mizice in okrasne ter uporabne štore s pečatom Wood & Blonde.  Vabljeni v dobro družbo, TOP BO! 🙂

“Stori vse, za kar misliš ali sanjaš, da je v tvojih močeh.  V drznosti se skrivajo genialnost, moč in čarobnost.” – Goethe

KDO JE EVA DUŠA HODNIK?

Rojena sem v znaku tehtnice, ne najbolj tipična, a vseeno toliko, da mora biti vse v ravnovesju. Končala sem Filozofsko fakulteto (prof. ruščine in južnoslovanskih jezikov), glasbeno šolo in opravila kar nekaj življenjskih izpitov. Živim nekje v centru Ljubljane. Rada posedam ob kavi, brez katere ne morem, rada hodim zvečer ven s prijateljicami na večerje in gintonike, rada plešem, freestyle, ne v paru, rada pojem na naglas, v avtu, rada kuham za družino in prijatelje, zelo rada se družim.

Po duši sem evforična, občutljiva, površna in neučakana. Rada jokam ob filmih, rada ustvarjam, rada razmišljam in pišem o vsakdanjem življenju nas žensk. Ljubim črno in lepe stvari in lepe ljudi. Ne maram kaosa, krivičnosti in nesprejemanja drugačnosti. Trudim se živeti svobodno, brez strahu, omejitev in pravil. S filtrom, brez cukra. Z odklenjenimi profili in odprtimi vrati svojega doma – na stežaj.

Že osem let delam v inženirskem podjetju, v prostem času pišem blog Urbana mama, s prijateljico Ano pa izdelujem lesene mizice in štore pod blagovno znamko Wood & Blonde. Pisanje, ustvarjanje in s tem izražanje mojih zapletenih misli mi dajejo potreben kisik za dihanje, zato si želim, da bi bilo v prihodnje tega še več.

Septembra izide moja prva knjiga z naslovom Malo nora, malo zmešana pri založbi Primus, z znamko Wood & Blonde pa imava z Ano že kar nekaj novih odštekanih idej, tako da že komaj čakam, da izvem, kaj mi bo prinesla prihodnost.

Urbana mama

“Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.”– Arthur Schnitzler

PROGRAM WEBINARJA:

  • Kako se svobodno izražati?
  • Kako kreativno pisati? Kako blogati?
  • Kako do ideje kaj sploh in nadalje kako začeti s pisanjem bloga?
  • Kako sestaviti urnik objav?
  • Pridobivanje pozornosti občinstva.
  • Kreacija naslovov, ki so najbolj brani.
  • Blog je tvoja blagovna znamka.
    • Bloganje je odličen način, kako graditi in ustvarjati prepoznavnost svoje blagovne znamke.

Prijava na FB Live - Webinar z Natašo

Vsak torek ob 20. uri
Podrobnosti o varstvu osebnih podatkov