FB WEBINARJI – TOP 3 ZA TOP POLETJE

UM_MOC

MOČ UMA: Kako uresničiti sebe & svoje potenciale

V torek, 28.7. ob 20h, si bomo pogledali drugega izmed TOP 3-eh FB-webinar-jev za TOP POLETJE. Z nami bo v dobri družbi Nastja Pozelnik – psihologinja, svetovalka in Coach.  Nastja nam bo predstavila metode in tehnike s pomočjo katerih lahko postanemo še aktivnejši pri uresničevanju sebe in svojih potencialov. Vabljeni v dobro družbo! 🙂

“Zavedanje je darilo, ki ga je človek prejel ob rojstvu. Zavedati se pomeni zavestno spremljati in zaznavati sebe in svoje okolje v danem trenutku.”

KDO JE NASTJA POZELNIK?

Sem Nastja Pozelnik, psihologinja, ki je svojo pot začela na ljubljanski Univerzi. V Veliki Britaniji sem magistrirala iz organizacijske psihologije, sedaj pa pišem doktorat s področja integralne in transpersonalne psihologije. 

Svet, ki ga poznamo, deluje po fizikalnih zakonih in zakonih kvantne fizike. In ko te zakone združimo s psihološkimi raziskavami in metodami, ki jih najdemo v duhovni literaturi, se nam življenje začne spreminjati. Gre za kratke in učinkovite tehnike, ki sprožijo spremembe na številnih ravneh življenja: na področju osebnega življenja, telesnega počutja in na poslovnem področju.

Da človek postane aktivni kreator svojega življenja, mora skozi proces sprejemanja samega sebe, proces razumevanja samega sebe in proces miselnega ter čustvenega naravnavanja. Spremeniti se pomeni delati na vseh nivojih; na miselnem in čustvenem nivoju, na nivoju srca in na duhovnem nivoju.

Sama ta znanja s pridom uporabljam in delim z drugimi v okviru svetovanj in coachingov na področju odkrivanja in uresničevanja potencialov, čuječnosti in meditacij, hkrati pa sem v procesu pisanja knjige, v kateri bodo objavljene vsebine in tehnike, s pomočjo katerih lahko postanemo še aktivnejši pri uresničevanju sebe in svojih potencialov.

Tudi ti lahko ustvariš svoje življenje po svojem okusu. Tvoj um je veliko močnejši, kot si misliš. Z njim lahko ustvarjaš lepe odnose, uspešno kariero in dobro počutje. S pomočjo kvantne fizike in psiholoških spoznanj pa lahko ustvariš čudeže! 🙂

nastja_pozelnik

PROGRAM WEBINARJA:

  • Kako deluje človeški um?
  • Kako močan je moj um?
  • 3 zavesti delovanja:
        • čuječnost, srce, duša.

“Bodi ti sprememba, ki jo želiš videti v svetu.”  –  Gandhi

Prijava na FB Live - Webinar z Natašo

Vsak torek ob 20. uri
Podrobnosti o varstvu osebnih podatkov