Um je ogenj, ki ga je treba podpihovati, ne posoda, ki jo je treba, zgolj napolnitiPlutarh

Se tudi vi sprašujete, kako pomagati svojemu otroku pri učenju? Bi mu radi pomagali, ga spodbujali in podprli na način, da bi lahko samozavestno akumuliral znanje, ne da bi se ob tem počutili manjvredno, užaljeno, nervozno ter imel občutek, da karkoli stori, ni dovolj? Jasno je, da se otrok trudi, toda sam se preprosto ne zna učiti. Začnete se vključevati pri domačih nalogah in učenju in kar naenkrat prevzemate njegovo odgovornost nase. Ulovite se v mislih, da zaradi »pretirane« vpetosti v njegov učni proces izgubljate dragoceni čas, ki bi ga lahko preživeli kot družina. In kar naenkrat ugotovite, da poleg vašega otroka, kot bi tlesknil, ponovno gulite šolske klopi tudi sami. A vam je zapisano morda, kaj znano?

DRAGI STARŠI, NISTE SAMI.

Bodite z nami v dobri družbi z Natašo Progar na TopStudent FB Live – Webinar-ju v torek, 5.5. ob 20h, ko bo v goste prišla predavateljica, svetovalka in učna mentorica Lea Čerin. Na brezplačnem webinarju bo gostja predstavila preverjene metode in S.U.P.E.R. načine, ki lahko vašemu otroku pomagajo pri učenju, hkrati pa vas, tekom učnega procesa, tudi zbližajo.

»Za spremembe v odnosih z otroki, smo ključni predvsem starši. Če si želimo sprememb in imamo dovolj »viharjev v hiši ob omembi šole« je čas, da pogledamo VASE – kaj lahko storimo kot starš za boljši odnos z otrokom? Otroci so naše ogledalo, in ko pritisnejo na naše gumbe, ki v nas sprožijo določen odziv, tam je priložnost za osebno rast.« Lea Čerin

KDO JE LEA ČERIN?

Če bi jo lahko sami vprašali, da se vam predstavi, bi to naredila na svoj unikaten a srčen način in ljubeznivo ter s polno pozitivne energije, kot to zna le ona. Je mamica trem šoloobveznim deklicam, žena, prijateljica, predavateljica, mentorica in svetovalka. Po formalni izobrazbi univ. dipl. pedagoginja, ki je nabirala znanje tudi na drugih področjih in tako postala mentorica za uspešno učenje, ILE Learning Coach ter MISP inštruktorica za masaže otrok v šolah in vrtcih ter učiteljica razmišljanja po E. de Bonu (CoR 1 IN cOrt 4).  Lea svoja znanja in praktične izkušnje z veseljem deli na številnih delavnicah, predavanjih in svetovanjih.

NA WEBINARJU BOSTE STARŠI DOBILI ODGOVORE NA NASLEDNJA VPRAŠANJA:

  • Kaj lahko naredim, da bomo bolj sproščeniS
  • Kaj lahko naredim, da bo otrok bolj učinkovit pri učenju – U
  • Kaj lahko naredim, da bomo hitrejši in delujemo pospešeno P
  • Kaj lahko naredim, da bo današnji dan enostaven E
  • Kaj lahko naredim, da bomo radovedni, in da se bodo otrokovi potenciali izrazili – R

Lea vam bo s S.U.P.E.R. metodo pomagala, kako postati mentor svojemu otroku, da bodo dnevi učenja postali zabavni, užitek, trenutki povezovanja in še vedno vam bo ostalo več kot dovolj časa za preživljanje skupnih družinskih trenutkov brez stresa.

Prijava na FB Live - Webinar z Natašo

Vsak torek ob 20. uri
Podrobnosti o varstvu osebnih podatkov