ALI SO NEFORMALNE IZKUŠNJE SPLOH KAJ VREDNE?

education_izobrazevanje_

ALI SO NEFORMALNE IZKUŠNJE SPLOH KAJ VREDNE?

"Ne pozabite, da so čudovite stvari, ki se jih učite v šolah, delo mnogih generacij. Vse to znanje, ki vam je položeno v roke, je dediščina, ki jo spoštujte, jo bogatite in nekega dne zvesto prenesite na svoje otroke." - Albert Einstein

Na TopStudent FB Live – Webinarju v torek, 23.6. ob 20h, se bo dobri družbi z Natašo Progar pridružil Sašo Kronegger – podjetnik in CEO podjetja 3P, coach, trener in mentor, ki ga zanima predvsem soustvarjanje novega, neformalno izobraževanje, izboljševanje komunikacije na medosebnem in medskupinskem nivoju… Tokrat bo Nataša skupaj z gostom skušala poiskati odgovore na pomembno vprašanje, ki si ga zastavljajo mladi iskalci (prve) zaposlitve, kako svojo neformalno znanje in izkušnje izkoristiti kot odlično referenco / priporočilo za namene zaposlitve oziroma boljše in konkurenčne smopredstavitve na trgu dela.

KDO JE SAŠO KRONEGGER?

Kogarkoli boste vprašali, kdo in kakšen je človek, ki sliši ime na Sašo Kronegger, boste nazaj dobili enoten odgovor: ” Izjemen! Ljudje ga preprosto obožujejo. Gre za izredno prijaznega in čudovitega človeka, ki je tudi organiziran, praktičen, kreativen, pripravljen pomagati. Udeležnci njegovih izobraževanj ga preprosto obožujejo.”

Po izobrazbi je Sašo socialni pedagog in transakcijski analitik, svetovalec z bogatimi izkušnjami s področja razvoja prostovoljskega dela in razvoja aktivnosti za mlade ter izvaja izobraževanja za različne naročnike. Teme izobraževanj so usmerjene predvsem v izboljševanje komunikacije na medosebnem in medskupinskem nivoju, sisteme podpore manj izkušenim (prostovoljcem, pripravnikom, novo-zaposlenim, novoizvoljenim), reševanje konfliktov in timsko delo. Poleg izobraževanj se ukvarja tudi z moderiranjem procesov ter mentorstvom in supervizijo.

saso-kronegger

PROGRAM WEBINARJA:

 • Koliko so neformalne izkušnje in znanje sploh vredne, unovčljive na trgu dela?
 • Kako predstaviti neformalna znanja, veščine in izkušnje pri iskanju svoje “idealne” službe?
 • So neformalna znanja enakovredna formalno pridobljenemu znanju?
 • Prednosti / slabosti vključevanje mladih med prostovoljce?
 • Kako postati trener za delo z mladimi

“Znanje je zaklad, ki venomer spremlja svojega lastnika.” –  Kitajski pregovor

  Prijava na FB Live - Webinar z Natašo

  Vsak torek ob 20. uri
  Podrobnosti o varstvu osebnih podatkov