Adijo, strahovi

Eno izmed največjih obžalovanj ljudi v zadnjih trenutkih življenja je, da niso živeli svojega polnega potenciala in niso naredili stvari, ki so si jih zares želeli, zaradi strahu, ki jim je to preprečeval.

Si predstavljaš, da bi se ti spraševal_a enako?

Zato, če:
– želiš razumeti izvor stresa pri sebi in ga zmanjšati oz. odpraviti v svojem vsakdanjiku ter medosebnih odnosih (šola, študij, služba, partnerstvo, družina),
– si želiš poskrbeti zase in svoje počutje v odnosih, ki se jim ni moč izogniti,
– večkrat potrebuješ sprostitev po napornem dnevu.
– želiš spoznati tehnike in vaje za zmanjševanje stresa,

je ta delavnica namenjena prav tebi. Pridruži se nam v iskanju in odpravljanju blokad, ki ti preprečujejo živeti življenje točno tako kot si ga resnično želiš.

KDAJ? 19.6.2019 18-20h.
KJE? TopŠtudent trening center, Šmartinska 106, Ljubljana
KDO? Delavnico vodi Barbara Čufer, direktorica zavoda SLEO

*Vstop je prost. Število mest je omejenih, zato je obvezna prijava preko kontaktnega obrazca.

O izvajalki:
Barbara Čufer je mentorica in predavateljica na področju osebne rasti, komunikacijska trenerka in trenerka mehkih veščin. Njene delovne izkušnje, strokovno ozadje in poklicne dejavnosti izhajajo iz njene predanosti družbenim spremembam, izboljšanju pogojev življenja in razvijanju družbene miselnosti, za bivanje v boljšem družbi. Ima 25 let znanja s področja nevladnega sektorja, ki ga je nadgrajevala v številnih nacionalnih in evropskih projektih na področjih socialne vključenosti ranljivih skupin, enakosti, demografskih sprememb in komunikacije.

Prijava na delavnico