7 KORAKOV DO POPOLNE SLIKE

7_korakov_do_popolne_slike_

7 KORAKOV DO POPOLNE SLIKE

Ste tudi vi že kdaj borili bitko s časom in izbrali sliko, ki ste jo nato morali na hitro objaviti npr. v novem postu (objavi) na Facebooku, a niste preverili tudi ali dimenzije ustrezajo? Ste se kdaj mogoče preprosto zalotili, da ne razumete jezika v »šifriranih kodah«  – 180 x 180 px? Ste si kdaj želeli menjati samo sliko na vašem FB profilu in ste se zalotili, da skoraj potrebujete prvo in drugo pomoč in šele nato fotografa, programerja in grafičnega oblikovalca hkrati?

BREZ PANIKE!

Vsak, ki je na družbeno omrežje že kdaj naložil kakšno sliko (pa naj si bo Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Snapchat, Tik Tok itd.), in ki ni bila primerne velikosti, se je prav zagotovo kasneje držal za glavo. Slika, ki smo jo izbrali, je na prvi vtis delovala kot najboljša varianta. Pa pustimo, da smo vedeli, da jo bo najbrž raztegnilo ali pa da jo bo pomanjšalo do te mere, da bodo ljudje videti kot mravlje v »reklcih«… A ta je, za duhovite,  še simpatična prigoda. Huje je, ko vidiš fotografijo in se sprašuješ, zakaj neki je nekdo objavil obglavljene žirafe v kravatah. To je sploh pogosta napaka, kadar gre za objavljanje slik, ki niso prilagojene mobilnemu prikazu.

Pridruži se mi na webinarju kjer bomo skupaj spoznali VSE o VELIKOSTI IN KVALITETI fotografije, kako jo oblikovati, opremiti s tekstom in še in še …

Kaj se boš naučil/a

Tečaj je sestavljen iz 7-ih modulov:

  • Registracija v Canvo,
  • Izbira primerne velikosti grafike,
  • Velikost grafik za družabna omrežja,
  • Dodajanje fotografij,
  • Urejanje besedila,
  • Oblikuj z mano Facebook Cover,
  • Optimizacija velikosti.

Rezerviraj si mesto na webinarju

7 Korakov do popolne slike

torek, 2. 6. 2020 ob 11. uri

Cena: 60 EUR 10 EUR

Prijave  za webinar se zbirajo preko spletne plaftorme Sacret Life.