6.napak, ki jih ne smete narediti pri grajenju ONLINE posla!

mojca_korelc_cover_

Že dolgo sanjate o tem, da bi začeli svoj ONLINE posel? Pa ne veste kako začeti in dvomite, da imate dovolj znanja? Morda čakate na “pravi trenutek”? Se zavedate koliko prednosti nudi ONLINE poslovanje? Si želite prepustiti kreativi in stopiti na svojo pot in ustvariti nekaj povsem “svojega”?

V torek, 25.8. ob 20h, bodite v dobri družbi z Natašo Progar, ko se ji bo pridružila podjetnica in coachinja – Mojca Korelc. Mojca bo na TopStudent FB – webinarju predstavila prednosti in koristi, ki jih prinaša online posel. Da bi bili pri svojem delu zares uspešni,  je nujno vedeti, kaj preverjeno deluje in katerim napakam se je dobro izogniti.

Ne zamudite, se vidimo v dobri družbi na TopStudentu. 😀

“Postavi osebne meje, najdi jasnost in pusti pečat!”

KDO JE MOJCA KORELC?

Sem podjetnica, 2x mama, partnerka, hčerka, sestra, prijateljica, ženska z vizijo, dobrosrčna, iskrena, pogumna, močna, radovedna in predvsem svobodna duša. Tukaj sem, da povezujem, navdušujem in spodbujam ljudi, da se premaknejo iz cone ugodja.

Moja močna vizija in strast je pomagati ženskam, da najdejo svojo notranjo moč in pogum, poiščejo ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem, si razjasnijo svoje želje in cilje, sledijo svojim sanjam, delijo svoje unikatno sporočilo z drugimi in tako pozitivno vplivajo tudi na svojo okolico.

Ko sem začenjala s svojim online coaching poslom, je bilo vse novo. Zgledalo je, kot da nič ne deluje. Ne glede na preteklih 15 let izkušenj v podjetništvu, sem se počutila, kot da sem zopet začetnica. Ob poplavi informacij, enostavno nisem videla kje začeti. Moje zaupanje v lastno vrednost in sposobnosti je zato začelo strmo padati. Pa vendar je bila moja vizija, da pomagam ženskam doseči “NEDOSEGLJIVO”, močnejša od perfekcionizma, strahov in razpršenosti idej.

Tako sem se vrgla v delo in ugotovila, da ni nič narobe prositi za pomoč ljudi, ki so že nekaj korakov pred menoj in se od njih učiti. Digitalizacija posla je zahtevala od mene veliko učenja, investicij, testiranja, nabiranja novih veščin in predvsem vztrajnosti.

Moj coaching posel se je tako razvil iz srčnega hobija v posel, ki generira dobiček.

Danes tako pomagam podjetnicam, da pridejo do teh rezultatov hitreje in jim na tej poti razvoja, na jasen način predajam tudi konkretne napotke kako učinkoviteje združevati posel in družinsko življenje. Z namenom, da poslovno zorimo in ob tem ne izgorimo! 

Podjetnica. MINDSET COACHinja in MENTORICA

“Za uspešno sodelovanje je ključen dober stik in pristen odnos…”

PROGRAM WEBINARJA:

  • Kaj pomeni imeti jasno sliko za svoj online posel?
  • Kateri so minimalni standardi, da začnemo online posel?
    • Na kaj moramo paziti?
  • Kdaj je »pravi« čas, da svoje storitve ponudimo v online obliki?
  • Katere prednosti prinaša online poslovanje? V čem se razlikuje od osebnega poslovanja?
  • Katera so tista vprašanja, ki si jih moramo postaviti preden se predstavimo ciljni publiki?
  • Zakaj je poznavanje ciljne publike bistveno za boljše rezultate?
  • Katere so najbolj pogoste napake, ki jih naredimo v procesu online prodaje?
  • Od česa so odvisni prodajni rezultati? Obstaja »šablona« za prodajni proces?

Prijava na FB Live - Webinar z Natašo

Vsak torek ob 20. uri
Podrobnosti o varstvu osebnih podatkov